Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Schietpartij Groningen

Veertien mensen zijn om het leven gekomen door een schietpartij in een kroeg in Soweto. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen.

Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen
Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

De man heeft een pistool in zijn hand die hij uit een auto.

. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. GRONINGEN ANP - Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zouden volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur twee mensen gewond zijn. Deze keer over de gaskraan in Groningen. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden.

Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden. 50 overleden tijdens vrijgezellenfeest na schietpartij update 10. Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden. Bij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen.

Van het incident is een filmpje gemaakt. De schutter is aangehouden meldt de politie. Moet die open of niet nu we geen gas meer krijgen uit Rusland. Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden.

Bij een schietpartij in hartje Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. De verdachte is. Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Twee andere mannen van 47 en 58 jaar uit Leeuwarden raakten bij dit incident gewond.

Dat bevestigt de politie op Twitter. GRONINGEN - De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zaterdagavond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie zondagmiddag. Volgens de politie is er meerdere keren. Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen.

Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur. Bij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen. Bij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Door een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt.

9 juli 2022 2016 uur. Bij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. Hij werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat.

Evdg Vandaag om 0722 De feiten vonden plaats. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. GRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Er zou meerdere keren zijn geschoten.

De hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat. Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze. De man werd met ernstige verwondingen overgebracht naar.

Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis. Drie gewonden na schietpartij in Groningse binnenstad. Schietpartij in centrum Groningen. De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag.

Groningen - Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden als gevolg van een schietincident dat zaterdagavond rond 2000 uur plaatsvond in de Haddingestraat in het centrum van Groningen. De politie hield een verdachte aan. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen.

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden. De schutter is aangehouden. Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft. Twee mannen van 47 en 58 jaar.

Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. De twee andere gewonden zijn een 47- en 58-jarige. Screenshot van het filmpje van de schietpartij in de Haddingestraat op het moment dat de schutter afdrukt. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur. Een traumahelikopter landde volgens verschillende media op de Grote Markt voor het verlenen van medische assistentie. Dat bevestigt de politie op Twitter. GRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.

Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland
Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland
Pin Op Rijksoverheid Infographics
Pin Op Rijksoverheid Infographics

Posting Komentar untuk "Schietpartij Groningen"